Εταιρεία

Service Mercedes-Benz | Θωμάς Και Βάια Πεπόνη ΑΕ
/Εταιρεία

Η Mercedes σας στα χέρια των ειδικών!

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Θωμάς και Βάια Πεπόνη ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο εξουσιοδοτημένο Service Mercedes υψηλών προδιαγραφών, με έδρα τα Ιωάννινα.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Mercedes Benz το 1997 ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και αναλαμβάνει την επισκευή και συντήρηση επιβατικών, ελαφρών επαγγελματικών και βαρέων φορτηγών στην Ήπειρο. Στα 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον κλάδο της αυτοκίνησης, οι επιθυμίες των πελατών μας βρίσκονται στο επίκεντρο και αποτελούν βασική μας αρχή. Το να αισθάνεστε σιγουριά και ηρεμία ότι αφήνετε την Mercedes σας στα χέρια άριστα εκπαιδευμένων ειδικών, αποτελεί υποχρέωσή μας και συμβάλλει στη διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης, με γνώμονα την αμοιβαία εκτίμηση. Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes Benz, θα είστε πάντα σίγουροι ότι εξασφαλίζετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για το όχημά σας.

Εγκαταστάσεις

Στην Mercedes Benz Θωμάς και Βάια Πεπόνη ΑΕ διαθέτουμε εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες, υποδειγματικά οργανωμένες και λειτουργικές, με στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μετά την πώληση.

Αναλυτικότερα, προσφέρουμε:

  • Συντήρηση και επισκευή επιβατικών οχημάτων
  • Συντήρηση και επισκευή ελαφρών και βαρέων φορτηγών-οχημάτων
  • Πωλήσεις ανταλλακτικών Mercedes Benz και αξεσουάρ
  • Φανοποιείο και βαφείο οχημάτων
  • Τμήμα ασφαλιστικών προϊόντων και συμβόλαια Service

H εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση για το σύνολο των υπηρεσιών της, σύμφωνα με το Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001, από την QMSCERT. Απολαύστε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, στην οργανωμένη μονάδα μας στο 8ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών, στην Πεδινή Ιωαννίνων.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Κλείστε ραντεβού on line για το service της δικής σας Mercedes.
Σας περιμένουμε στη Mercedes Benz Θωμάς και Βάια Πεπόνη ΑΕ, στα Ιωάννινα.

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εξουσιοδοτημένο Service Mercedes όλο το 24ωρο!
Επικοινωνήστε μαζί μας για άριστη 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση,
στο τηλ. 6944 622969.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν υπερσύγχρονο και πλήρη εξοπλισμό, που διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών αρίστης ποιότητας και την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που έχουν τεθεί από τη Mercedes Benz.